ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ !

Πως μπορείς να περιγράψεις αυτό το μαγικό «παράθυρο» που είναι έτοιμο να ανοίξει; Πως μπορείς να καταλάβεις τι κρύβεται κάτω από την γαλάζια επιφάνεια της θάλασσας, αν πρώτα δεν πάρεις μια μικρή ιδέα από αυτό; Αν δεν νοιώσεις πόσο φιλικός και μοναδικός είναι ο «γαλάζιος κόσμος» κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας; Αυτό ακριβώς είναι το Discover scuba για έναν αρχάριο !

Η πρώτη σου επαφή

Είναι απόλυτα σχεδιασμένη πάνω σε μια βασική διαπίστωση: να σου δώσει μια αξέχαστη εμπειρία με τον κόσμο του βυθού, βασισμένη όμως πάνω στην γνώση και την εξέλιξη που χαρακτηρίζει την κατάδυση. Αν λοιπόν δεν είχες ποτέ σου ανάλογη εμπειρία και θέλεις να την αποκτήσεις σε ένα επαγγελματικό και ασφαλές περιβάλλον, είσαι στο σωστό μέρος!

Επικοινωνήστε μαζί μας!


Τι θα κάνεις?

Θα χρειαστoύν 3 - 5 ώρες μαζί με έναν πιστοποιημένο instructor, που θα σε συνοδεύσει στο μικρό σου υποβρύχιο ταξίδι με γνώση και ασφάλεια. Η πρώτη σου αυτή περιπέτεια με τον μαγικό κόσμο της θάλασσας, θα ξεκινήσει ή από το καταδυτικό μας κέντρο (Πανεύκολη η πρόσβαση μέσω του Metro – Στάση Χολαργός) αλλά έχεις και την δυνατότητα να σε παραλάβουμε εμείς από το σημείο που μένεις, αρκεί να έρθεις σε επαφή μαζί μας για να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες.

Που θα το κάνεις?

Έχεις την τύχη να βρίσκεσαι πολύ κοντά σε ένα από τα πλέον εξαιρετικά σημεία για καταδύσεις. Σε περίπου 15 χλμ. Από το κέντρο της Αθήνας, η "Αθηναϊκή Ριβιέρα" όπως την αποκαλούν, σε περιμένει. Ένα ιδιαίτερο θαλάσσιο περιβάλλον, με πεντακάθαρα νερά, θαλάσσια ζωή και εύκολη πρόσβαση, ανοίγεται δίπλα σου. Μαζί θα βρεθούμε κοντά της... Θα χρειαστεί μια μικρή εισαγωγή στα βασικά θεωρητικά της κατάδυσης που θα σου διδάξει τα απαραίτητα γι΄αυτή την πρώτη επαφή που θα ζήσεις, για να γίνει με ασφάλεια και να σου δώσει την απίστευτη ευχαρίστηση που θές και περιμένεις.


Επιλέξτε ενα απο τα παρακάτω πακέτα

Picture of ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΗΡΑ
60€

ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΗΡΑ

Η τοποθεσία θα βρίσκεται σε ένα από τα ωραιότερα μέρη της "Αθηναϊκής Ριβιέρας", που ονομάζεται Βουλιαγμένη, με ωραία αμμώδη καθαρά νερά.

Το κόστος θα είναι 60 ευρώ ανά άτομο (συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς από το καταδυτικό μας κατάστημα μέχρι το καταδυτικό σημείο καθώς και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό καθώς και ένα usb stick με πολλές υποβρύχιες φωτογραφίες).

Picture of ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ ΜΕ ΣΚΑΦΟΣ
90€

ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ ΜΕ ΣΚΑΦΟΣ

Με το ταχύπλοο σκάφος της σχολής θα πάμε σε ένα μικρό νησί κοντά και θα κάνουμε μια βόλτα με σκάφος. Το νερό στη θέση είναι καθαρό και υπάρχει μια υποθαλάσσια σπηλιά κοντά την οποία μπορούμε να επισκεφτούμε, στο βάθος των 6 μέτρων.

Το κόστος θα είναι 90 ευρώ ανά άτομο. (συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς από το καταδυτικό μας κατάστημα μέχρι το σημείο καταδύσεων καθώς και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και ένα stick usb με πολλές υποβρύχιες φωτογραφίες).

Και στα δύο πακέτα θα έχετε μια προπόνηση πριν από την πραγματική κατάδυση, όπου θα διδαχτείτε πώς να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία κατάδυσης και θα σας δοθούν οι βασικές πληροφορίες ασφαλείας.


Χρήσιμα που πρέπει να γνωρίζεις ότι σου παρέχουμε:

  • Οδηγίες και βοήθεια που σχετίζονται με τον εξοπλισμό και τον τρόπο χειρισμού του.
  • Όλα τα απαραίτητα που θα χρειαστείς (Στολή, πέδιλα, μάσκες κλπ).
  • Πρόκειται για μια κατάδυση σε ρηχά νερά (6 m. Max)
  • Mικρή ομάδα (Μπορεί να είσαι μόνος σου ή ζευγάρι ή μια μικρή ομάδα φίλων) με απόλυτα προσωπική επαφή με τον εκπαιδευτή.

Ζήσε την εμπειρία της κατάδυσης!